9 de febr. 2020

Fora de sèrie

Una família de músics davant de la tele de casa i un comandament a distància a mans d'un nen que no ha parat de fer zàping, ens han presentat avui a l’Auditor Enric Granados. Un recorregut pels temes musicals més importants de la infantesa dels i de les espectadores i que possiblement hem cantat i entonat més d'una vegada.

Fora de sèrie ha representat el ventall de temes musicals més sonats de la petita pantalla des dels anys 80 fins a l’actualitat. Hem recordat des de ‘Bola de Drac’ a ‘Arale’, ‘Joc de Trons’, ‘Els Simpson’, ‘Popeye’, ‘Oliver i Benji’ fins a produccions catalanes com ‘Merlí’, ‘El cor de la ciutat o ‘Nissaga de poder’, entre moltes altres.

Hem gaudit d'un concert molt variat, doncs s’ha fet un record a les sèries dels anys 80 fins a l’actualitat. Ens han encantat les bandes sonores que tots i totes hem reconegut amb els instruments de música de cambra.

Hem pogut escoltar i cantar conjuntament les melodies musicals amb tota la banda d’intèrprets que han fet sonar magistralment; el violí, la viola, el violoncel, el contrabaix, el baix elèctric, la flauta, el flautí, el clarinet, el saxòfon, la bateria, la percussió i el piano.